Головна » 2015 » Липень » 9 » Тільки разом переможемо!
00:07
Тільки разом переможемо!

Небагато часу пройшло від дня створення Благодійного фонду "Україна-милосердя", але вже зроблено багато корисних справ, спрямованих на посилення обороноздатності країни. Ми надали матеріальну допомогу ще двом нашим землякам, військовослужбовцям ЗСУ, - першому під його час короткої відпустки, а іншому - під час лікування в медичному закладі.
Також постійно перераховуєм кошти на реалізацію благодійних програм Приватбанку.

 

Ознайомтеся, будь ласка, із переліком
того, що було придбано
за останній час.


 
На потреби військових підрозділів передано 6 автомобілів загальною вартістю 886 262 грн. Це вантажно-пасажирські та легкові транспортні засоби, що будуть використовуватися підрозділами ЗСУ та Національної гвардії України в зоні АТО.
 
 
Центру допомоги й підтримки військових, що організував Володимир Парасюк, було передано 100 000 грн для придбання реанімобіля.
 
 
Для Житомирського військового шпиталю закупили медикаменти на суму 176 114 грн для лікування поранених бійців. Увесь перелік медикаментів тут.
 
 
Для Бердичівського обласного шпиталю ветеранів війни придбано медикаменти на суму 32 914, 05 грн, медичний інвентар – на 19 998 грн.
 
 
Бійцям 6-го мотопіхотного батальйону, який дислокується в Донецькій обл., с. Широкине, було передано форму та амуніцію загальною вартістю понад 14 000 грн.
 
 
В умовах постійної терористичної загрози міліціонери несуть цілодобову службу на блокпостах і стратегічних об’єктах. Співробітники Жовтневого райвідділка, які виконували бойові завдання в одній із найбільш «гарячих» точок (с. Широкине Донецької обл.) отримали додаткову екіпіровку на суму понад 18 000 грн.
 
 
28 травня традиційно відзначають своє професійне свято наші прикордонники. Для нагородження співробітників Східного регіонального управління державної прикордонної служби України, які відзначилися під час виконання бойових завдань у зоні АТО, придбано пам’ятні медалі.
 
 
У в/ч 0330 проходять підготовку та службу військовослужбовці, діяльність яких пов’язана з охороною й обороною важливих стратегічних об’єктів інфраструктури Луганської та Донецької областей. Для підготовки особового складу військової частини було обладнано спортивний майданчик на суму 25 117 грн.
 
 
Придбано запасні частини для ремонту автомобіля одного з добровольчих батальйонів на загальну вартість 37 176 грн.
 
 
Куплено та доставлено комплект літньої гуми Bridgestone Dueler A/T 697 загальною вартістю 9 352,08 грн. Автомобіль використовується підрозділом артилеристів для маневрів між позиціями.
 

Тільки разом переможемо!

Нагадуємо, допомогти армії та пораненим можна через банкомат ПриватБанку, в Інтернет-банку Приват24 через віджет «Благодійність» на сайті або натиснувши на кнопку.

Інформацію про діючі благодійні програми, які організує ПриватБанк, можна побачити на сайті blago.pb.ua

Ваш ПриватБанк
Переглядів: 345 | Додав: defaultNick | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar